Om Oss

Vad är fluttis?
Fluttis är Sverigs främsta chatt/discussion Forum. Det är en chatt / diskussionsforum för chattar som vill vara social på internet/chatt.

Hur mycket kostar det?
Det kostar ingenting. Det är gratis och tjänsten är helt utan kostnad.

Behöver jag ett konto för att använda Fluttis?
Nej det är anonymt och gratis.

Vilken fluttis använder du för chatt?
Det använder DalNet IRC Server.  Flluttis har själv  har ingen server. Fluttis använder Dalnet. Så fluttis.se är ett sätt att ansluta till Dalnet  via webb IRC-klient.

Behöver jag använda kreditkort eller någon annan betalningsmetod för denna webbplats?
NEJ. det är helt gratis

Finns det några åldersbegränsningar?
Eftersom det är öppet forum och vi strängt förbjuder någon under 18 år med detta. Om vi grundar en, det kommer att vara blockera permanent

Hur mycket säkrar det?
Det är normalt IRC-chatt så det är inte säkert att dela din privata information eller personliga relaterade saker. Även om du är fri att dela och chatta om vad du vill, men vi rekommenderar inte att du använder någon perosnal information och delar något som är relaterat till det. Fluttis.se ansvarar inte för något innehåll som används här eftersom vi inte kontrollerar servern.

Har vi kontroll över fluttischatt?
Fluttis använda Dalnet IRC Server och det är inte Fluttis Server, men vi gör måttligt chatt från incest, sexbetalningar, underår, djursex och annan unetisk användning av denna chatt.

Hur kan jag kontakta fluttis?
Du är alltid välkommen att skriva till oss på info@fluttis.se

Din Eget Ansvar
Användande av tjänsten sker under eget ansvar och du är själv ansvarig för att den information eller material som du publicerar i main chattrum eller i kommunikation med andra på sajten, följer gällande lagstiftning, dessa användarvillkor och eventuella rättigheter för tredje person.

Skyldigheter
Alla chattare är skyldig att:
– följa svensk lagstiftning samt dessa användarvillkor så som det finns beskrivet i detta dokument.
– Delar aldrig korrekta uppgifter till andra på chatta så långt det är möjligt.
– respektera andra chattare

Förbjudna saker Vi få information via epost och via chatt. Skulle något vara felaktigt eller icke överrensstämmande med användarvillkoren kommer du att meddelas detta. FLUTTIS ansvarar inte för enskilda chattare handlingar.

– Reportera nått:  Skicka till  abuse@fluttis.se

– Nå oss: info@fluttis.se

FLUTTIS tar inget ansvar för eventuella uppkomna skador som följd av användande av våra tjänster, varken ekonomiska, icke-ekonomiska, juridiska eller psykiska.